Rabarber Mojito

Invitér til havegilde eller bålfest, og server kolde mojitos og mad, der smager af sol og sommer. Brug din rabarber-høst til at kreere en lækker iskold sommerdrink.


Du kender den klassiske mojito med rom og mynte. Prøv denne nye variant med et twist af rabarber. I sommervarmen er denne læskende og friske drink et hit. 

Ingredienser (8 pers.)

1 kg rabarberstilke
4 dl vand
200 g sukker
8 små myntekviste
2 lime
2 1⁄2 dl hvid rom

Sådan gør du

Snit rabarberstilkene. Bring rabarber, vand og sukker langsomt i kog under låg og kog, til de er møre. Si saften i en sigte med et opvredet klæde. Afkøl og bland med myntekviste, limeskiver, rom og knust is. Spæd evt. med lidt dansk vand.

  

Læs også: Hyldeblomstmuffins med rabarber

Mest læste artikler