Pina-Colada Trøffel

1 dl piskefløde 100 g kokoscreme 200 g hvid chokolade 1 spsk. rom kokosmel Varm piskefløden op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, og tilsæt kokoscreme samt hakket chokolade. Rør, til chokoladen er smeltet, og massen er tyk og cremet. Smag trøffelmassen til med rom, sæt den i køleskabet, og lad den stå, til den…


1 dl piskefløde
100 g kokoscreme
200 g hvid chokolade
1 spsk. rom kokosmel

Varm piskefløden op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, og tilsæt kokoscreme samt hakket chokolade. Rør, til chokoladen er smeltet, og massen er tyk og cremet. Smag trøffelmassen til med rom, sæt den i køleskabet, og lad den stå, til den er fast. Form så trøffelmassen til små kugler, og tril dem i kokosmel. Opbevar trøflerne i køleskabet. Det ser sødt ud, hvis du kommer dem i poser, eller pakker dem ind i cellofan.

Mest læste artikler