Picadillo

Illustration: Suzanne Moffat 4 pers.(Rigtig mexicansk kødfyld til tortillas – kan også spises med ris og guacamole)500 g hakket oksekød1 finthakket løg2 fed finthakkede hvidløg1 hakket grøn peberfrugt2 hakkede syltede grønne chilier (gerne jalapenos)1 terning hønsebouillon18 oliven uden sten2 spsk. hakkedemandler2 spsk. rosiner3 dl vandolie2 spsk. eddike1 dl konc. tomatpuré1⁄2 tsk. sukkersalt, peberTilbehør: tortillas eller…


Illustration: Suzanne Moffat



4 pers.
(Rigtig mexicansk kødfyld til tortillas – kan også spises med ris og guacamole)
Illustration: Suzanne Moffat500 g hakket oksekød
1 finthakket løg
2 fed finthakkede hvidløg
1 hakket grøn peberfrugt
2 hakkede syltede grønne chilier (gerne jalapenos)
1 terning hønsebouillon
18 oliven uden sten
2 spsk. hakkede
mandler
2 spsk. rosiner
3 dl vand
olie
2 spsk. eddike
1 dl konc. tomatpuré
1⁄2 tsk. sukker
salt, peber
Tilbehør: tortillas eller ris

Sauter løg, hvidløg, peberfrugt og chili i olie på en pande. Tilsæt kød, og svits i ca. 10 min. under jævnlig omrøring. Hæld overskydende fedt/olie fra retten. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad hele retten simre for svag varme i 30 minutter under jævnlig omrøring, indtil blandingen begynder at blive halvtør.

Maria Del Rocio Christiansen, Rødby

Mest læste artikler