Peberfrugtsuppe

Tegning: Suzanne Moffat 6 pers. 2 løg 2 røde peberfrugter 1 gul peberfrugt 1 grøn peberfrugt 25 g margarine eller smør (red.) 1 1/2 liter grønsagsbouillon (vand + 2 terninger) 1 dåse hakkede tomater 1 spsk. chilisauce 200 g flødeost salt, peber, purløg Skær peberfrugterne i små tern. Svits peberfrugt og hakket løg i margarine…


Tegning: Suzanne Moffat


6 pers. Tegning: Suzanne Moffat

2 løg
2 røde peberfrugter
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
25 g margarine eller smør (red.)
1 1/2 liter grønsagsbouillon (vand + 2 terninger)
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. chilisauce
200 g flødeost
salt, peber, purløg

Skær peberfrugterne i små tern. Svits peberfrugt og hakket løg i margarine i en gryde.
Hæld bouillon ved, og lad det koge i 5-10 min. Tilsæt de hakkede tomater, chilisauce og flødeost, og kog suppen igennem, til osten er smeltet. Smag til med salt og peber, og drys med purløg ved servering.
Serveres med kuvertbrød.

Jonna Ø. Jørgensen, Hvarre

Mest læste artikler