Denne ret er beregnet som hovedret til 4 personer
Det skal du bruge
- 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 1 dåse hakkede tomater med chili (ca. 400 g)
- 4 hakkede zittauerløg (ca. 300 g)
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1½ tsk groft salt
- 4 dl Karolines Køkken ® økologisk Let Mornaysauce 4%
- 6 rensede kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
- ½ tsk groft salt
Gremolata
- 1 dl finthakket bredbladet persille
- 1 stort hakket fed hvidløg
- 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
Sådan gør du
Kom pastaen i et ovnfast fad (ca. 7 x 20 x 30 cm) og bland den med bouillon, tomater, løg, citronsaft og salt. Tryk pastaen ned i væden og hæld mornaysaucen henover.
Læg kyllingelårene øverst i pastafadet, drys med salt og bag retten midt i ovnen. Lad det færdige pastafad trække på køkkenbordet i ca. 10 min.
Gremolata
Bland persille, hvidløg og citronskal og server gremolataen som drys til pastafadet.
Bagetid
Ca. 45 min. ved 225° – traditionel ovn.
Find mange flere lækre opskrifter på Arla.dk