Parmesanmuffins

8 stk. Er gode til suppe eller salat. 300 g hvedemel 2 1/2 tsk. bagepulver 3/4 tsk. salt 2 dl reven parmesanost (anden ost kan bruges, hvis man ikke bryder sig om parmesan, red.) 1 tsk. friske timianblade eller 1/2 tsk. tørrede 3 æg 2 1/2 dl fromage frais (kan erstattes af tykmælk eller cremefraiche,…


8 stk.
Er gode til suppe eller salat.

300 g hvedemel
2 1/2 tsk. bagepulver
3/4 tsk. salt
2 dl reven parmesanost (anden ost kan bruges, hvis man ikke bryder sig om parmesan, red.)
1 tsk. friske timianblade eller 1/2 tsk. tørrede
3 æg
2 1/2 dl fromage frais (kan erstattes af tykmælk eller cremefraiche, red.)
ca. 8 sorte oliven

Bland hvedemel, bagepulver, salt, parmesan og timian sammen i en skål. Pisk æg og fromage frais sammen. Bland æggemassen i melet, og saml dejen uden at røre for meget. Fordel dejen i store muffinsforme. Stik en oliven i hver. Bages i en 200° varm ovn i den nedre del (nær midten, red.) i 17-18 min.

Mest læste artikler