Ovnbagt basilikumtorsk

Ingredienser (4 pers.):800 g torskefilet Salt og peber 1 lille potte basilikum 2 spsk. smør 2 spsk. revet parmesan 400 g skrællede kartofler 200 g skrællet knoldselleri 2 spsk. smør Cherrytomater 3 dl fiskebouillon 1 dl hvid portvin 3 spsk. smør Sådan gør du:Skær fisken i passende stykker og krydr med salt og peber. Rør…



Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
800 g torskefilet
Salt og peber
1 lille potte basilikum
2 spsk. smør
2 spsk. revet parmesan
400 g skrællede kartofler
200 g skrællet knoldselleri
2 spsk. smør
Cherrytomater
3 dl fiskebouillon
1 dl hvid portvin
3 spsk. smør

Sådan gør du:
Skær fisken i passende stykker og krydr med salt og peber. Rør hakket basilikum, smør og parmesan sammen og fordel pestosmørret på fisken. Bag torsken 8 min. ved 170°. Skær kartofler og selleri i tern og kog dem møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og damp dem tørre.

Mos grøntsagerne og smag til med smør, salt og peber. Form grøntsagsmosen til små boller og steg dem sprøde og gyldne i olie. Kog fiskebouillon og portvin ind til det halve og pisk smør i små stykker i saucen. Server fisken med portvinssauce, stegte grøntsagskugler og stegte cherrytomater.

Mest læste artikler