Moussaka med squash

Udskift auberginen med en en squash i din moussaka.



Ingredienser:
4 personer
500 g hakket oksekød
1 hakket løg
2 fed hvidløg
1 lille dåse konc. tomatpure
1 tsk. salt
2 tsk. oregano
1 tsk. timian
1 tsk. stødt kanel
¼ tsk. stødt nellike
1 dåse hakkede tomater
2 bagekartofler
1 mellemstor squash
4 æg
150 g græsk yoghurt
100 g revet emmentaler

Sådan gør du:

Svits kødet i en gryde. Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits endnu et par minutter. Kom tomatpure, salt og krydderier ved og bland godt. Tilsæt tomat, og lad kødsaucen simre 5 min. Smag til med salt og peber. Skær kartoflerne og squashen i tynde skiver. Læg halvdelen af kartoflerne i bunden af et ovnfast fad. Kom 1/3 af kødsaucen hen over. Læg halvdelen af squashskiverne oven på, endnu et lag kød, endnu et lag squash og slut af med resten af kødet og kartoflerne som låg. Bag moussakaen 30 min. ved 180°. Pisk æg og yoghurt sammen, bland med ost, og hæld det over kartoflerne. Sæt fadet tilbage i ovnen og bag det endnu 30 min.

Server med salat og brød.

Mest læste artikler