Majspandekager med kalkun

Illustration: Suzanne Moffat 4 pers.Pandekager:250 g majs3 dl mælk2 dl hvedemel1 æg1/2 tsk. salt1 spsk. olie Olie til stegning Fyld:1-2 grønne peberfrugter i strimler1-2 løg i skiver400 g kalkunbryst i strimlerSalt, peber Olie til stegning Tilbehør: snittet iceberg, rucola, agurkeskiver, cherrytomater, majs og cremefraiche-dressing Kom ingredienserne til pandekagedejen i en blender, og blend et kort…

Illustration: Suzanne Moffat


4 pers.

Pandekager:
250 g majs
3 dl mælk
2 dl hvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
1 spsk. olie Olie til stegning

Fyld:
1-2 grønne peberfrugter i strimler
1-2 løg i skiver
400 g kalkunbryst i strimler
Salt, peber Olie til stegning

Tilbehør: snittet iceberg, rucola, agurkeskiver, cherrytomater, majs og cremefraiche-dressing

Kom ingredienserne til pandekagedejen i en blender, og blend et kort øjeblik. Lad dejen hvile, mens fyldet laves. Brun kødet i olie, og krydr med salt og peber. Tilsæt løg samt peberfrugt, og steg videre for svag varme, til kødet er gennemstegt. Anret tilbehørsgrønsagerne på et fad. Bag ca. 12 pandekager på en varm pande med lidt olie. Server pandekagerne varme rullet om kalkunfyld, grønsager og dressing.

Hanne Lysgaard Hansen

Læs også: Pandekager – kend den hemmelige pandekage-ingrediens

Mest læste artikler