Luksus-marmelade af appelsin & figen

Ingredienser: 250 g tørrede figner Vand Saft og revet skal fra 2 appelsiner Saft og revet skal fra 1/2 citron 300 g sukker 4 hele nelliker Sådan gør du: Udblød fignerne 4-6 timer i så meget vand, at de er knap dækket. Vend dem af og til rundt, til de har opsuget det meste af…


Ingredienser:
250 g tørrede figner
Vand
Saft og revet skal fra 2 appelsiner
Saft og revet skal fra 1/2 citron
300 g sukker
4 hele nelliker

Sådan gør du:
Udblød fignerne 4-6 timer i så meget vand, at de er knap dækket. Vend dem af og til rundt, til de har opsuget det meste af vandet. Skær dem i strimler og kog dem i omkring 10 min. med saft og skal fra appelsiner og citron. Tilsæt sukker og nelliker og lad marmeladen koge 20-30 min.

Læs også: Få succes med dit figentræ

Mest læste artikler