Lises dessertlækkerier

Illustration: Suzanne Moffat8 pers.4 æggehvider3 dl sukker3 dl kokosmel100 g hakketmørk chokolade.Pynt: flødeskum, softice og chokoladespånerPisk hviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk marengsen sej. Vend forsigtigt kokos og chokolade i marengsen, fordel det i 2 springforme beklædt med bagepapir. Bag bundene ved 175° C i 30-40 min., og læg dem til afkøling. Bundene toppes med…


Illustration: Suzanne Moffat Illustration: Suzanne Moffat
8 pers.

4 æggehvider
3 dl sukker
3 dl kokosmel
100 g hakket
mørk chokolade.

Pynt: flødeskum, softice og chokoladespåner

Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk marengsen sej. Vend forsigtigt kokos og chokolade i marengsen, fordel det i 2 springforme beklædt med bagepapir. Bag bundene ved 175° C i 30-40 min., og læg dem til afkøling. Bundene toppes med flødeskum og softice inden servering og pyntes med chokolade eller hakkede nødder.

Hanne Grønbæk, Holstebro

Mest læste artikler