Light leverpostej

1 kg lever, 400 g kartofler, 300 g gulerødder, 300 g selleri, 4 løg, 5 dl skummetmælk, 1 dl olie, 3 1/2 dl grøntsagsvand, 1 bouillonterning til 1/2 l, 125 g hvedemel, 30 g salt, 6 g peber. Grøntsagerne koges møre og vandet hældes fra og gemmes. Lever, løg og grøntsager blendes og blandes sammen.…



1 kg lever, 400 g kartofler, 300 g gulerødder,
300 g selleri, 4 løg, 5 dl skummetmælk, 1 dl olie,
3 1/2 dl grøntsagsvand, 1 bouillonterning til 1/2 l,

125 g hvedemel, 30 g salt, 6 g peber.

Grøntsagerne koges møre og vandet hældes fra og gemmes. Lever, løg og grøntsager blendes
og blandes samm en. Olie, mælk og grøntsagsvand, hvori bouillonterningen er opløst, blendes i massen. Mel, salt og peber tilsættes. Blandingen fyldes i postejforme og bages 1/2 -1 time ved 180° afhængig af formenes størrelser (1 l aflang bageform 1 time, red.). Postejerne kan fint fryses og smuldrer ikke ved optøning.

 

Mest læste artikler