Leverragout

4 portioner 1/2 kg kalvelever, hvedemel, 3 skivede løg, 2 skivede peberfrugter, 2 groft revne gulerødder, 1 ds. flåede tomater, 3 spsk margarine, 3 spsk tomatpuré, 1/2 dl mælk eller creme fraiche, salt, peber, lidt jævning Tilbehør: Kartoffelmos (eller kogte kartofler eller ris, red.) Skær lever i små tern, vend dem i lidt mel og…


4 portioner

1/2 kg kalvelever, hvedemel, 3 skivede løg, 2 skivede peberfrugter, 2 groft revne gulerødder, 1 ds. flåede tomater, 3 spsk margarine, 3 spsk tomatpuré, 1/2 dl mælk eller creme fraiche, salt, peber, lidt jævning

Tilbehør:
Kartoffelmos (eller kogte kartofl er eller ris, red.)

Skær lever i små tern, vend dem i lidt mel og brun i margarine. Brun derefter løg, peberfrugt og gulerødder med. Hæld tomater med væde ved sammen med tomatpuré og mælk eller creme fraiche. Smag til med salt og peber og lad retten snurre under låg i ca. 20 min.

Mest læste artikler