Laks med æbler i tærtefad

Ingredienser (4 pers.): 600 g fersk laks 2-3 mellemstore æbler Salt og peber 2 1⁄2 dl madlavningsfløde Revet ost Tilbehør: Lune flutes Smør et tærtefad. Sådan gør du: Skær laksen i meget tynde skiver og læg dem i tærtefadet, så bunden dækkes. Krydr med salt og peber. Skræl æblerne og skær dem i skiver. Fjern…



Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
600 g fersk laks
2-3 mellemstore æbler
Salt og peber
2 1⁄2 dl madlavningsfløde
Revet ost

Tilbehør: Lune flutes Smør et tærtefad.

Sådan gør du:

Skær laksen i meget tynde skiver og læg dem i tærtefadet, så bunden dækkes. Krydr med salt og peber. Skræl æblerne og skær dem i skiver. Fjern kernehuset og læg æblerne oven på laksen, så den er dækket helt. Hæld fløden over og drys til sidst med et godt lag revet ost. Bag laksen i ovnen ved 180° i 20-25 min., til osten er gylden.

Mest læste artikler