Det skal du bruge til 15 muffins
250 g blødt smør
2½ dl sukker
4 æg str. L
2½ dl kokosmel
2½ dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
250 g friske
jordbær
1-2 spsk. sukker
Sådan gør du
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør kokosmel, hvedemel samt bagepulver i dejen. Skær halvdelen af jordbærrene i små tern, og kom dem i dejen. Fordel dejen i 15 smurte muffinsforme. Skær resten af jordbærrene i skiver, og læg dem ovenpå. Drys med sukker, og bag kagerne ca. 25 min. ved 175°. Lad kagerne køle helt af. Kom fx en ekstra bakke jordbær på spyd, og server dem sammen med kagerne.
250 g blødt smør
2½ dl sukker
4 æg str. L
2½ dl kokosmel
2½ dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
250 g friske
jordbær
1-2 spsk. sukker
Sådan gør du
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør kokosmel, hvedemel samt bagepulver i dejen. Skær halvdelen af jordbærrene i små tern, og kom dem i dejen. Fordel dejen i 15 smurte muffinsforme. Skær resten af jordbærrene i skiver, og læg dem ovenpå. Drys med sukker, og bag kagerne ca. 25 min. ved 175°. Lad kagerne køle helt af. Kom fx en ekstra bakke jordbær på spyd, og server dem sammen med kagerne.