Kyllingegryde med mango og appelsin

4 pers. En ret, der er let at lave, smager pragtfuldt, og så er den kalorielet. Retten kan laves med forskelligt kød; kylling, okse- eller svinekød. 600 g kyllingefilet 6 forårsløg (kan erstattes af 2 porrer. red.) 2 peberfrugter, rød og grøn 3 appelsiner (pressede) 2 tsk. friskrevet ingefær 2 stk. chilipeber frisk, rød og…


4 pers.

En ret, der er let at lave, smager pragtfuldt, og så er den kalorielet. Retten kan laves med forskelligt kød; kylling, okse- eller svinekød.

600 g kyllingefilet
6 forårsløg (kan erstattes af 2 porrer. red.)
2 peberfrugter, rød og grøn
3 appelsiner (pressede)
2 tsk. friskrevet ingefær
2 stk. chilipeber frisk, rød og grøn
2 stk. frisk mango i mindre stykker

Tilbehør: Ris eller pasta

Pynt: Frisk koriander

Kød og alle grønsagerne skæres i mindre stykker. Kødet brunes og steger et par minutter. Alle grønsager tilsættes (ikke mango) og steges med, til kødet er gennemstegt. Mango og appelsinsaft tilsættes, og retten smages til med salt. Når mangoen, er varm er retten klar til servering. Pynt med frisk koriander.

Mest læste artikler