2 stegte kyllingebrystfileter
250 g pastapenne
1 rød peberfrugt
2 tomater
2 små løg
1/2 squash
2 gulerødder
2 soltørrede tomater i olie
100 g hvidløgsost
2 tsk. hønsebouillon-pulver
3-4 dl kogende vand
140 g revet emmentaler
Salt, peber
Sådan gør du:
Kog pastaen som anvist. Skær peberfrugt, squash og løg ud. Høvl gulerødderne med en kartoffelskræller og skær tomaterne i både. Kom pastaen i et smurt ildfast fad. Tilsæt finthakkede soltørrede tomater samt hvidløgsost. Krydr med salt og peber. Drys med bouillon-pulver og hæld vand over. Læg de skivede kyllingefileter på, fordel grøntsagerne og drys med ost. Bag retten ved indirekte varme i kuglegrillen eller i ovnen i ca. 20 min. ved 200º.