Kylling i kokosmælk

Ingredienser (4-6 pers.): 1 kylling eller unghane ca. 1,5 kg 40 g margarine 1 lille dåse kokosmælk 2 spsk. konc. tomatpure 1 stor spsk. sambal oelek (færdiglavet chilipasta) 1 terning hønsebouillon 3 dl vand 10-15 cherrytomater i halve Salt og peber Maizena Sådan gør du: Del kyllingen i 14 stykker. Skyl dem i koldt vand,…


Tegning: Suzanne MoffatIngredienser (4-6 pers.):
1 kylling eller unghane ca. 1,5 kg
40 g margarine
1 lille dåse kokosmælk
2 spsk. konc. tomatpure
1 stor spsk. sambal oelek (færdiglavet chilipasta)
1 terning hønsebouillon
3 dl vand
10-15 cherrytomater i halve
Salt og peber
Maizena

Sådan gør du:
Del kyllingen i 14 stykker. Skyl dem i koldt vand, og dup dem tørre. Brun dem i margarine og krydr med salt og peber. Kom kokosmælk, tomatpure, sambal oelek, bouillon, vand og cherrytomater ved og lad det simre i 40 min. under låg. Tag kyllingen op og jævn saucen med Maizena rørt ud i vand. Grill evt. stykkerne i ovnen, mens sau- cen jævnes. Server med ris.

Mest læste artikler