Det skal du bruge til kransekagerne
Marcipan 500 g
Stødt melis 200 g
Æggehvider ½ dl
Japansk grøn te ca. 3 tsk., fx Macha
Sådan laver du kransekagerne
Del marcipanen i mindre stykker, og kom den i en røremaskine.
Rør stødt melis og æggehvider sammen i en skål. Sæt den i lunt vandbad, og rør rundt en gang imellem. Sørg for, at vandbadet ikke er varmere end 40°. Sukkeret skal opløses helt. Tilsæt den grønne te, og hæld massen over marcipanen under omrøring. Blandingen er færdig, når den er homogen.
Kom kransekagemassen i en beholder, og stil den i køleskabet i nogle timer, så den kan køle af og sætte sig. Form kransekagemassen til små kager, og bag dem gyldenbrune ved 190°.
TIP: Undgå, at kagerne bliver for mørke i bunden - bag dem på dobbelt bageplade.
Pynt de fine små kager med glasur af pasteuriseret æggehvide og flormelis.