Koteletter med karry

4-6 svinekoteletter. Sauce: 4 store løg, 4 store æbler, 75 g margarine (mindre kan gøre det), 1 spsk karry (mængde afhængig af hvor stærk den er, red.), 4 dl bouillon, 10 tørrede abrikoser, ca. 1 spsk sukker, salt, saften af en citron. Tilbehør: løse ris (og evt. en skål grøn salat og flutes, red.) Koteletterne…

4-6 svinekoteletter.
Sauce:
4 store løg, 4 store æbler, 75 g margarine (mindre kan gøre
det), 1 spsk karry (mængde afhængig af hvor stærk den er, red.),
4 dl bouillon, 10 tørrede abrikoser, ca. 1 spsk sukker, salt, saften af en citron.

Tilbehør:

løse ris (og evt. en skål grøn salat og flutes, red.)

Koteletterne brunes og lægges i et ovnfast fad. Løg og æbler skæres i tern, brunes i margarine, hvorefter karry tilsættes og brændes af. Boullion og abrikoser tilsættes. Saucen smages til med salt, sukker og citronsaft og hældes over koteletterne. Fadet dækkes med et stykke stanniol (eller låg, red.) og sættes midt i en 200° varm ovn i 20 – 30 min. (red.).

Se også: Boller i karry opskrift – nemme kødboller i dejlig karrysovs

Mest læste artikler