Kødspyd i peanutsauce

Ingredienser (4 pers.): 750 g kød fx kyllingefileter Sauce: 175 g saltede peanuts 2 fed hvidløg 2 grofthakkede løg 4 spsk. sojasauce 1 spsk. chilisauce 1/2 dl citronsaft 25 g farin peber 4 1/2 dl hønsebouillon 125 g smør Sådan gør du: Kom alle ingredienserne til saucen på nær smørret i en blender og findel…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
750 g kød fx kyllingefileter

Sauce:
175 g saltede peanuts
2 fed hvidløg
2 grofthakkede løg
4 spsk. sojasauce
1 spsk. chilisauce
1/2 dl citronsaft
25 g farin peber
4 1/2 dl hønsebouillon
125 g smør

Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne til saucen på nær smørret i en blender og findel det. Hæld det i en gryde, tilsæt smørret og varm, til smørret er smeltet. Sæt saucen til afkøling. Skær kødet i tynde skiver. Hæld halvdelen af saucen over kødet, bland og lad det trække i køleskabet til næste dag. Resten af saucen varmes og serveres til. Sæt kødet på spyd og grill det på begge sider.

Mest læste artikler