Kalkunfrikadeller med chorizo

Ingredienser (4-6 pers.): 600 g kalkun 120 g chorizo 1 bdt. frisk basilikum 2 fed hvidløg 2 spsk. mel 1 æg 1 1/2 dl fløde 1 1/2 dl koldt vand 1 spsk. salt 1/2 tsk. hvid peber Sådan gør du: Kalkunkødet og chorizo-pølsen hakkes i foodprocessoren. Tag en halv portion ad gangen. Hak basilikum og…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4-6 pers.):
600 g kalkun
120 g chorizo
1 bdt. frisk basilikum
2 fed hvidløg
2 spsk. mel
1 æg
1 1/2 dl fløde
1 1/2 dl koldt vand
1 spsk. salt
1/2 tsk. hvid peber

Sådan gør du:
Kalkunkødet og chorizo-pølsen hakkes i foodprocessoren. Tag en halv portion ad gangen. Hak basilikum og hvidløg bagefter. Kom kød og urter i en skål og rør det sammen med mel, æg, fløde, vand, salt og peber. Form farsen til frikadeller og steg dem i en god olivenolie.

Læs også: Frikadeller med blendede grøntsager

Mest læste artikler