Kalkun i wok

Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 250 g kalkun i strimler150 g broccoli i små buketter2 gulerødder i strimler2 rødløg i små stykker200 g champignoner i tynde skiver125 g minimajsolie til stegning1 spsk. fishsauce1-2 spsk. østerssauce1⁄2 tsk. sukkerpeber Lynsteg kødet i lidt olie, og læg det til side på en tallerken.Steg derefter grønsagerne, put kødet tilbage…

Illustration: Suzanne Moffat
Illustration: Suzanne Moffat

4 pers.

250 g kalkun i strimler
150 g broccoli i små buketter
2 gulerødder i strimler
2 rødløg i små stykker
200 g champignoner i tynde skiver
125 g minimajs
olie til stegning
1 spsk. fishsauce
1-2 spsk. østerssauce
1⁄2 tsk. sukker
peber

Lynsteg kødet i lidt olie, og læg det til side på en tallerken.
Steg derefter grønsagerne, put kødet tilbage i wokken, og varm det hele op. Smag retten til med fishsauce, østerssauce, sukker og peber.

Chinda Hansen, Nr. Sundby

Se også: Syltede rødløg – nem og lækker opskrift

Mest læste artikler