Jordbærkoldskål

Ingredienser (4 pers.): 3/4 l kærnemælk, evt. økologisk 250 g Cheasy fraiche eller syrnet fløde 9% 500 g jordbær 1 spsk. vaniljesukker 1/2 dl ahornsirup Lys rørsukker efter smag Drys: Cornflakes eller høvlet, mørk chokolade Sådan gør du: Skyl, rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Findel bærrene i en blender med kærnemælk, syrnet fløde,…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
3/4 l kærnemælk, evt. økologisk
250 g Cheasy fraiche eller syrnet fløde 9%
500 g jordbær
1 spsk. vaniljesukker
1/2 dl ahornsirup
Lys rørsukker efter smag

Drys: Cornflakes eller høvlet, mørk chokolade

Sådan gør du:
Skyl, rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Findel bærrene i en blender med kærnemælk, syrnet fløde, vaniljesukker og ahornsirup. Smag til med rørsukker og server den kold fra køleskabet.

Læs også: Jordbær – sådan dyrker, plejer og plukker du jordbær

Mest læste artikler