Portioner: 4
4 tykke nakkekoteletter, 1 stort løg i små tern, 2 stil ke bladselleri i små tern, 2 røde æbler i små tern, 1 gul peberfrugt i små tern, 4 ringe ananas i 1/2 ringe.
Sauce: 1/2 ds. ananassaft, 1 ds. kokos-mælk,
1/2 -1 tsk karrypasta (eller efter smag), 2 spsk fiskesauce,
salt og peber.
Tilbehør: jasminris.
Koteletterne brunes på panden i lidt margar
ine, 4-5 min på hver side.
Drysses med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad. Grøntsager og æbler svitses på panden ca. 5 min. Ananasen ristes kun med de sidste 2 min. Alle ingredienserne til saucen kommes i en gryde og koges i ca. 5 min. Gryden tages fra varmen og grøntsager og ananas kommes i. Grønt-sagssaucen fordeles over koteletterne og sættes midt i en 175° varm ovn i ca. 30 min.