Italienske ruller

Italienske kødruller er guf for store og små, og venter du gæster, kan de laves i forvejen.


Fotos: Marianne BjerreIngredienser (4 pers.):
8 venøsteaks el. napolisteaks
3 persillekviste
1 dl frisk revet parmesanost
8 skiver lufttørret skinke
olivenolie
salt, peber
3 dl Marsala
500 g cherrytomater

Tilbehør: Pasta, råstegte kartofler eller et frisk ciabattabrød

Sådan gør du:
Hak persillebladene og bland med parmesan. Drys kødskiverne med persilleblandingen, og læg en skive lufttørret skinke ovenpå. Rul kødet sammen, så skinken vender indad, og hold dem lukket med en tandstik. Brun rullerne i olivenolie og krydr med salt og peber.
Hæld Marsala-vinen over, og lad dem simre under låg i ca. 10 min.
Kom cherrytomaterne ved, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber og drys evt. med rucolasalat eller persille.

Mest læste artikler