Italienske koteletter

4 svine koteletter, salt, peber, 1 tsk tørret blanding af oregano, rosmarin og merian, 2 spsk margarine, 1 ds. flåede tomater, 2 tsk. reven citronskal, 1 fed hvidløg, 1 spsk citronsaft, hakket persille, reven citronskal. Tilbehør: Pasta eller ris. Gnid koteletterne med salt, peber og krydderier. Brun dem i fedtstoffet (2 min. på hver side).…


4 svine koteletter, salt, peber, 1 tsk tørret blanding af oregano, rosmarin og merian, 2 spsk margarine, 1 ds. flåede tomater, 2 tsk. reven citronskal, 1 fed hvidløg, 1 spsk citronsaft, hakket persille, reven citronskal.

Tilbehør: Pasta eller ris.

Gnid koteletterne med salt, peber og krydderier. Brun dem i fedtstoffet
(2 min. på hver side). Tomaterne kommes ved sammen med reven citronskal, citronsaft og hvidløg. Dæk til med låg og lad småsimre i 10-15 min. Smag til. Drys med persille og reven citronskal inden serveringen.

Mest læste artikler