Isterningetricket, der gør dine burgers perfekte

Med noget så simpelt som en isterning, kan du få burgerbøffer så lækre og saftige, at du aldrig nogensinde vil spise burgere andre steder end derhjemme.

burger

En lækker burger kan de færreste sige nej til, men hvis man selv skal lave bøfferne, kan man godt risikere, at de ikke bliver helt så saftige, som man måske havde håbet.

Men der findes ifølge Master Chef-dommeren Graham Elliot et trick til at lave de lækreste burgere i byen. Og tricket inkluderer noget så simpelt som en god gammeldags isterning.

Så nemt er det at lave en saftig burgerbøf

”Lav din burgerbøf, og pres så den lille isterning ind i den. Når du steger den, vil isterningen fastholde bøffens fugtighed, så den undgår at blive udtørret.” 

Ved at putte en isterning ind i burgerbøffen, vil isterningen langsomt smelte, mens bøffen steges. På den måde vil der blive tilført saft til burgeren.

Når bøffen skal steges, er det desuden vigtigt, at man ikke er fedtforskrækket. Steg dem halvt i smør og halvt i olie, og husk altid, at smørret ikke må branke. 

Til sidst skal du sørge for at få fat i noget godt og smagfuldt kød. Så har du med isterninge-tricket en helt vidunderlig burgerbøf.

Velbekomme!

Mest læste artikler