Isruller med karamelsauce

1 l is1 pose makroner100 g nødde-kerner200 g sukker1 dl vand1 dl piskeflødeIsen deles i 12 blokke, der forsigtigt rulles i hænderne, til de skarpe kanter forsvinder. Knuste makroner og grofthakkede nødder blandes.Isrullerne trilles heri og lægges hurtigt i fryseren igen. Til karamelsaucen brunes sukkeret og koges sammen med vand. Køles af og blandes med…


Illustration: Suzanne Moffat1 l is
1 pose makroner
100 g nødde-kerner
200 g sukker
1 dl vand
1 dl piskefløde

Isen deles i 12 blokke, der forsigtigt rulles i hænderne, til de skarpe kanter forsvinder. Knuste makroner og grofthakkede nødder blandes.
Isrullerne trilles heri og lægges hurtigt i fryseren igen. Til karamelsaucen brunes sukkeret og koges sammen med vand. Køles af og blandes med piskefløde. Isrullerne kan man lave en dag, man har god tid.
Senere tager man blot det antal isruller fra fryseren, som man har brug for.

Mest læste artikler