Islagkage med skildpadder

Det skal du bruge (8-12 pers.): Nøddebund 100 g hasselnødder 150 g flormelis 3 æggehvider Is 1 liter piskefløde 8 past. æggeblommer 8 spsk. flormelis 8 skildpadder Sådan gør du: Pisk æggehviderne stive, pisk flormelis i, vend hakkede nødder i og kom dejen i en smurt springform. Bag nederst i ovnen ved 150º i ca.…



Tegning: Susanne MoffatDet skal du bruge (8-12 pers.):

Nøddebund
100 g hasselnødder
150 g flormelis
3 æggehvider

Is
1 liter piskefløde
8 past. æggeblommer
8 spsk. flormelis
8 skildpadder

Sådan gør du:
Pisk æggehviderne stive, pisk flormelis i, vend hakkede nødder i og kom dejen i en smurt springform. Bag nederst i ovnen ved 150º i ca. 1 time. Tag kagen ud og lad den køle af. Læg den tilbage i den rengjorte form og pres den flad. Pisk 1/2 liter piskefløde stiv. Pisk 4 æggeblommer og 4 spsk. flormelis skummende og bland med flødeskum. Hak 4 frosne skildpadder og vend dem i. Kom cremen oven på bunden og sæt den i fryseren. Pisk resten af fløden stiv, pisk æggeblommer og flormelis sammen og bland med 4 smeltede skildpadder. Bland med flødeskum, og kom det oven på det første lag is. Frys i mindst 4-5 timer.

Mest læste artikler