Grøn suppe med squash

4 pers. 2 store squash, ca. 500-600 g 1 æble 1 løg 2 dl hvidvin eller Noilly Prat 6 dl grønsagsbouillon olie Tilbehør: Små tern af æble og squash (sæt dem i skåle på bordet) og evt. yoghurt samt flutes/brød Squash, æble og løg skæres i små tern og svitses i olie. Vinen hældes ved…

4 pers.

2 store squash, ca. 500-600 g
1 æble

1 løg
2 dl hvidvin eller Noilly Prat
6 dl grønsagsbouillon
olie

Tilbehør: Små tern af æble og squash (sæt dem i skåle på bordet) og evt. yoghurt samt flutes/brød

Squash, æble og løg skæres i små tern og svitses i olie. Vinen hældes ved og koges op. Bouillon tilsættes, og suppen simrer i ca. 15 min. under låg. Blend suppen, og smag til med salt og peber.

Læs også: 6 tips til at finde kantareller

Mest læste artikler