Fyldig grønsagssuppe

Illustrationer: Suzanne Moffat4 pers.1 spidskål2 løg1 1⁄2 rødpeberfrugt2 stilke bladselleri1 dåse hakkede tomater1 1⁄2 liter grønsagsbouillonSalt, peberTilbehør: groft brødHak grønsagerne fint, og kom dem i en gryde sammen med tomat og grønsagsbouillon. Lad suppen koge, til grønsagerne er møre.Smag til med salt og peber, og server suppen med groft brød.Lis Larsen, Skagen


Illustrationer: Suzanne Moffat Illustrationer: Suzanne Moffat
4 pers.

1 spidskål
2 løg
1 1⁄2 rød
peberfrugt
2 stilke bladselleri
1 dåse hakkede tomater
1 1⁄2 liter grønsagsbouillon
Salt, peber
Tilbehør: groft brød

Hak grønsagerne fint, og kom dem i en gryde sammen med tomat og grønsagsbouillon. Lad suppen koge, til grønsagerne er møre.
Smag til med salt og peber, og server suppen med groft brød.

Lis Larsen, Skagen

Mest læste artikler