Flødeskum – kan det være så let at lave? Se tricket her

Med dette tip har du altid frisk flødeskum i køleskab. Se, hvordan du opbevarer og pisker flødeskummet - på samme tid. 


Flødeskum er skønt! Det kan bruges allevegne i det søde køkken. Men… Det er så besværligt at piske. Og hvem gider at gøre det, hvis man bare har brug for et par skefulde?

Her er tricket, der søger for piskning af fløden og opbevaring af flødeskummet i samme moment:

  1. Hæld piskefløden ned i et marmeladeglas.
  2. Skru låget godt på. 
  3. Ryst marmeladeglasset (eller pickles-glasset) i to minutter – som spillede du maracas til karnevallet i Rio.

… Og så er piskefløden klar til servering!

Fidusen er, at du bare kan stille marmeladeglasset med resterne af den færdige flødeskum ind i køleskabet, så har du frisk flødeskum i flere dage. 

Her kan du på et minut og femten sekunder se, hvordan man gør, hvis du stadig er i tvivl:

Mest læste artikler