Børnenes livret

Ingredienser (4 pers.): 1 løg 500 g hakket svinekød 10 mellemstore kartofler 4 tomater 2 tsk. karry 2 fed hvidløg Salt, peber 1⁄2 tsk. timian 1 dl Mornaysauce 1 dl revet ost Sådan gør du:Svits hakket løg og svinekød i lidt olie. Tilsæt karry, hvidløg, salt og peber. Skær de rå kartofler i skiver og…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1 løg
500 g hakket svinekød
10 mellemstore kartofler
4 tomater
2 tsk. karry
2 fed hvidløg
Salt, peber
1⁄2 tsk. timian
1 dl Mornaysauce
1 dl revet ost

Sådan gør du:
Svits hakket løg og svinekød i lidt olie. Tilsæt karry, hvidløg, salt og peber. Skær de rå kartofler i skiver og læg et lag i et smurt ovnfast fad. Læg et lag fars på og så et lag skiveskårne tomater. Drys med timian og gentag med et lag kartofler osv. Slut af med Mornaysauce og revet ost. Sæt fadet i ovnen ved 200º i ca. 1 time. Server grøn salat til.

Mest læste artikler