Bagels med æg og bacon

Brunch er lig med æg og bacon - prøv at kombinere det med en bagel.



Ingredienser (6 pers.):
12 skiver bacon
6 hvede-bagels
100 g friskost naturel
6 æg
sprød salat, fx hjertesalat
3 tomater
salt, friskkværnet peber
1 lille bdt. purløg

Tilberedning:
Steg baconskiverne sprøde. Lun og flæk brødene og smør dem med et tyndt lag friskost. Bring vand i kog i en gryde og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. liter vand.
Slå æggene ud i en kop, et ad gangen og hæld forsigtigt ægget ud i vandet. Lad æggene simre ca. 3½ min. Tag dem op og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand.
Læg bagels sammen med sprøde salatblade, tomatskiver, pocheret æg og sprød bacon. Krydr med salt og groftkværnet peber og drys med klippet purløg.

Mest læste artikler