Andebryst-salat

Ingredienser: 2 andebryst-fileter 1 fed knust hvidløg 1 spsk. olie Salt og peber 1/2 hoved icebergsalat Rucolasalat 150 g soltørrede tranebær 2 dl appelsinjuice 2 spsk. olivenolie 2 tsk. dijonsennep Salt og peber Sådan gør du: Rids fedtkanten på fileterne. Pisk olie, hvidløg, salt og peber sammen og smør det på fileterne. Sæt dem i…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
2 andebryst-fileter
1 fed knust hvidløg
1 spsk. olie
Salt og peber
1/2 hoved icebergsalat
Rucolasalat
150 g soltørrede tranebær
2 dl appelsinjuice
2 spsk. olivenolie
2 tsk. dijonsennep
Salt og peber

Sådan gør du:
Rids fedtkanten på fileterne. Pisk olie, hvidløg, salt og peber sammen og smør det på fileterne. Sæt dem i et fad i ovnen ved 225º i ca. 20 min. Afkøl og skær dem i tynde skiver. Læg tranebærrene i blød i juicen et par timer. Snit salaten og bland med tranebær og appelsinsaft. Bland forsigtigt kødet i salaten. Pisk olie, sennep, salt og peber sammen og hæld det over salaten.

Mest læste artikler