Agurkesuppe med blåbær

Suppe baseret på agurk og pyntet med sunde blåbær.

Det skal du bruge:

Antal: 4 personer

  • 2 agurker
  • 1 fed hvidløg
  • ¾ l yoghurt naturel
  • ¼ l kold grøntsags- eller
  • hønsebouillon
  • salt og peber
  • 125 g blåbær
  • 2 spsk. sukker
  • 1-2 spsk. æble­eddike

Sådan gør du:

  1. Agurkerne skrælles og flækkes på langs.
  2. Skrab kernerne ud. Gem ¼ agurk til pynt.
  3. Skær agurkerne i skiver og blend dem med hvidløg, yog­hurt og bouillon, indtil suppen er skummende. Smag til med salt og peber.
  4. Sættes i køleskab indtil servering. Rør blåbær, sukker og eddike sammen. Lad det trække 30 min. og smag til.
  5. Skær det sidste agurk i tern og bland med blåbær. Pisk suppen og server med agurk og blåbær på toppen.


Mest læste artikler