De bedste madtips og opskrifter på lækre retter

Få en masse geniale og uundværlige madtips, hvis du ønsker at blive en bedre kok – eller bare drømmer om at gøre madlavningen lidt sjovere. Du får også massevis af opskrifter på hverdagsretter, desserter og drinks.

Alternativ brug af madvarer

Vidste du, at nogle madvarer kan bruges til meget andet end at blive spist? Se eksempelvis, hvad du kan bruge honning til. Nogle madvarer kan også bruges som rengøringsprodukt – se, hvordan citroner, lime, cola og toastbrød kan bruges i rengøringen. 

Bliv en bedre kok med disse tips

Lær eksempelvis, hvorfor du aldrig skal hælde vandet fra pastaen direkte ud i vasken. Få også en vejledning i at koge det perfekte blødkogte æg, og lær hvordan du kan holde æblet frisk efter det er skrællet og skåret.

Vidste du desuden, at hullet i pastaskeen har en genial funktion? Den kan nemlig bruges til at måle portionstørrelser, så du ikke kommer til at koge for meget spaghetti.

Få massevis af små tricks, der gør din madlavning en tand bedre – uanset om det handler om, at du gerne vil lære at stege den perfekte bøf eller få skære løg som en professionel kok. 

Lær også, hvor længe dine madvarer kan holde sig friske i henholdsvis køleskab og fryser. 

Vidste du desuden, at det mad du siger, har stor påvirkning på din søvn? Få her et overblik over madvarer, der ødelægger din søvn – og madvarer, der hjælper dig med at falde i søvn.

Opskrifter på idényt

Opskrifter på chokoladefondant, rabarberkage, hasselbagte æbler, forret med rejer, mango og avocado. Få også opskriften på chokolademousse med baileys, jordbærtærte og tomatrelish.

Få også de bedste opskrifter til årets højtider; påskefrokosten, juleanden og flæskestegen. Lær at lave flæskesværdet sprødt og perfekt hver gang.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Mad
Mad De fleste af os prøver at huske at drikke masser af vand, når det varme vejr rammer Danmark. Men ifølge lægevidenskaben er det ikke nok...
Mad
Mad Mange har længe opfattet æg som værende dårlige for kolesteroltallet og derfor set æg som usunde. Undersøgelser viser dog nu, at danskerne...
Mad
Mad Dansk sommer er for mange lig med rabarber i mange forskellige afskygninger. De danske rabarber er klar til at blive høstet og blive...
Mad
Mad Det er altid skønt med lækre rester i køleskabet fra dagen før, som efter en tur i mikroovnen, fungerer fint som et nemt aftenmåltid....
Mad
Mad De seneste år har ingefærroden fået et popularitetsboost, fordi den efter sigende styrker immunforsvaret og holder diverse infektioner...
Mad
Mad Mangler du nogle lækre, nemme grillretter? Vi har samlet 3 geniale grillretter fra Webers Største Hits, du ikke vil gå glip af.
Mad
Mad Spaghetti-kødsovs er en klassiker hos de fleste. Her er en pastaret, som italienerne sværger til, og som kan gøre kødsovsen rangen stridig...
Mad
Mad Få opskriften på den perfekte brownie her.
Mad
Mad Invitér på en dag i det grønne – i skoven eller på landet. Vi guider dig til den perfekte madkurv, som falder i alles smag.
Mad
Mad Her får du 6 lækre, smagfulde opskrifter på tapas helt uden kød.
Mad
Mad Er du på udkig efter den helt rigtige opskrift på kartoffelsalat? Så behøver du ikke at lede længere. Her får du nemlig opskrifterne på...
Mad
Mad Her får du 3 klassiske stykker smørrebrød – og alligevel med en helt ny smag!
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.