Flotte bøffer og flot smag

Forleden skulle vi have hakkebøf på grillen. Forinden havde jeg plukket estragon fra krydderbedet, topskud på cirka 15 cm. Efter at være skyllet blev stilken stukket gennem hakkebøffen, indtil alle blade var inde i kødet. Spidsen af silken blev skåret af. Er stilken for blød, kan man “træde” en kødnål med stilken og trække den…


Forleden skulle vi have hakkebøf på grillen. Forinden havde jeg plukket estragon fra krydderbedet, topskud på cirka 15 cm. Efter at være skyllet blev stilken stukket gennem hakkebøffen, indtil alle blade var inde i kødet. Spidsen af silken blev skåret af. Er stilken for blød, kan man “træde” en kødnål med stilken og trække den gennem kødet. Bøffen bliver derefter holdt sammen med bacon og en tandstikker. Ud over at give smag til kødet ser bøffen også festlig ud med det grønne indhold.

Flemming Andreasen, Rønne

Mest læste artikler