Tips og tricks til hus og have - Læsernes egne idéer

Det kan være til stor hjælp at søge inspiration hos andre, der står eller har stået i samme situation som dig, når det gælder enten renovering eller nye kreative løsninger i huset eller haven. At lære fra andres erfaringer og bedrifter, kan være den perfekte måde at undgå store fejl og mangler.

Vores læsere har de bedste ideer

Læs eksempelvis en læsers gode tip til, hvordan du laver en karnapeffekt i et almindeligt vindue blot ved hjælp af spejle. Hvordan du laver en hyggelig blomster-hule til børneværelset, blot ved hjælp af en spånplade, eller hvordan du nemt samler alle æblerne fra æbletræet, uden de behøver at røre jorden.  

Nogen der har erfaring med det?

Her i kategorien fortæller læsere om deres erfaringer, og giver dig gode råd samt tips og tricks til alternative løsninger på hverdagens udfordringer. 

Vores læsere er fulde af gode idéer og gode til at dokumentere dem og sende dem til os. Hvis du har en god idé eller udført et projekt derhjemme, så tøv ikke med at tage et billede og send det afsted til os, så andre kan få glæde af din kreativitet.

Inspiration til haven og uderum

Du kan eksempelvis læse om, hvordan du meget nemt og uden besvær kan fjerne alle de visne blade fra græsplænen om efteråret, blot ved hjælp af en presenning. Hvordan du kan parkere bilen perfekt og uden problemer hver eneste gang. Hvordan du laver alternative dekorationer i dine blomsterbede, eller laver en lodret køkkenhave på siden af huset.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan udrette og lave i dit hjem. 

Idéer til alle årstider og projekter der er lige til at gå i gang med

Få tips til køkkenhaven, til badeværelset, stuen, køkkenet, bryggerset, børneværelserne, skuret, haven, garagen og meget mere.

Skal garagen renoveres? Græsset lægges om? Fliseterrassen renses? Her får du de absolut bedste råd til, hvordan du kommer nemmest og grundigt omkring det.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Læserideer
Christel Baumgart deler en genial idé: Om sommeren, hvor terrasse­ og altanplanter­ne skal vandes godt, har jeg en spand stående i...
Læserideer
Ligger du inde med nogle brugte plastikflasker? Så har du det, der skal til for at plante salat og persille, som er fri for jord! Læseren,...
Læserideer
Læseren med dette smarte læsertip, kommer fra Tilst og hedder Bjarne Vangsgaard
Læserideer
Læseren, der har skrevet ind med denne smarte ide, hedder Kaj Nielsen og kommer fra Roskilde.
Læserideer
Det gode råd om en alternative pendelholder er indsendt af Elrik Lemmicke fra Odense.
Læserideer
Læseren, der har skrevet ind med denne smarte ide, hedder Linda Kyed-Hansen og kommer fra Fredericia.
Læserideer
Skobakke fungerer som smart underskål. Denne gode ide kommer fra Flemming Smith i Kolding.
Køkkenhaven
Skal køkkenhaven vrimle med mange frodige tomatplanter, kan det blive en dyr affære. Læs her hvordan du nemt og billigt får en masse...
Krukker og potteplanter
Vil du sikre de helt rette forhold til dine planter i potter, er det vigtigt du dræner dem. Læs her hvordan du let kan bruge ting, du let...
Læserideer
Med en nyfødt i familien bliver der brugt mange engangsvaskeklude. Derfor købte vi et par pakker "karklude" (som er gule/lyserøde/blå)...
Læserideer
Smid ikke kaffegrums ud! Kaffegrums kan bruges til flere forskellige – og meget nyttige – ting!
Læserideer
Vil du hjælpe fuglene med at finde materialer til at bygge rede? Så har vi en genial idé til dig.
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.