Karins eventyr-krukke vandt

Så er Danmarks smukkeste krukke fundet.

Foto: Karin Hansen

Spændingen er udløst, vinderne af konkurrencen "Har du Danmarks smukkeste krukke" er fundet.

– Villaejere er vilde med krukker. Det vidste vi sådan set godt. Men det er helt fantastisk at opleve den idérigdom, der udspiller sig, når krukker plantes til rundt omkring i landet.  Det siger noget om vores lyst til at omgive os med noget unikt og personligt  – noget, vi selv har frembragt, siger redaktør Anna-Lise Aaen.

 I foråret og henover sommeren har redaktionen på idényt modtaget langt over 300  fotos af smukke krukker.  

Interessen har været overvældende, og det gjorde bestemt ikke den endelige udvælgelse nem.

Undervejs fik redaktionen  hjælp af de besøgende på livsstilsmessen på Ledreborg. De valgte "Publikums Darling"  og den krukke gik direkte i finalen.

Senest har magasinets haveekspert, Lotte Bjarke som overdommer været med til det endelige  valg. Hun ved om nogen, hvordan en krukke kan skabe liv og glæde på terrassen eller i haven.

Selv bor hun i Sondrup bakker og har – selvfølgelig – en have med alt, hvad der hører sig til af spændende planter, træer, grøntsager, bær og  ...  masser af krukker. Er du i nærheden af Sondrup Bakker, så kan du kigge ind til Lotte, der holder "Havefestival" den 13-14. august 2016 med gratis adgang mellem kl. 10-17 på adressen Sondrupvej 42, 8350 Hundslund.

Lotte Bjarke valgte uden tøven Karins krukke ud som endelig vinder blandt finalisterne. Karin Hansen fra Frederiksberg har med planter, mos  og små figurer skabt et grønt eventyr i sin krukke. Den er meget personlig – og den skifter sikkert udtryk, når nogle af planterne visner, mens andre vokser eller springer ud. Karins krukker er noget helt særligt, fordi den med små ingredienser skaber et mini-univers, der viser stor skaberglæde.

–  Men også de øvrige ni vindere viser flotte krukker. Her er masser af fantasi, farveglæde og form-sikkerhed. Vi har kontaktet de heldige, men vil gerne på den her måde sige tak til alle, der sendte fotos ind, tilføjer Anna-Lise Aaen.

1. Karin Hansen

Der udspiller sig et ægte eventyr i den vindende krukke, hvor blomster, husløg, mos og små figurer leder tankerne hen på feer, helte og et grønt paradis.

2. Nina Alin

På 2. pladsen kom Nina Allin Christensens krukke med en spændende sammensætning af hvide blomster og en irret krukke. Også her er det det personlige udtryk, der giver det elegante resultat.

De øvrige heldige vindere kan du se her.

5. august 2016
Mere om Konkurrencer

Vind en termoflaske fra Nuance

Iskoldt – eller dejligt varmt til outdoorlivet. Nu har du chancen for at få en Nuance termoflaske. 

Vind en havebog

idényts haveekspert, Lotte Bjarke, har skrevet bogen "Slip haveglæden løs" - nu kan den blive din.

Konkurrencevindere 2018

Her kan du se vinderne af idenyts konkurrencer fra 2018.

Vindere: John og Annette har Danmarks grimmeste have

John og Annette Larsen fra Havndal fortjener i den grad at vinde 1. præmien i konkurrencen 'Danmarks grimmeste have'. De har altid elsket havearbejde, men fik modgang i livet ... Læs historien her.

Vindere af idényts store påskekonkurrence

Se de flotte bud på påskepynt fra vores kyndige læsere.

Julekalender

Nu begynder nedtællingen til jul, og vi åbner derfor op for vores julekalender, hvor du kan deltage i konkurrencer om en masse spændende...

Konkurrencevindere

Her kan du finde navnene på vores vindere af konkurrencer i 2014.