Mange nye konkurrencer

Går du også rundt med følelsen af, at du aldrig vinder noget som helst? Prøv lykken, og meld dig til en af idenyts konkurrencer. Hvem ved, måske er DU den næste vinder. 

Konkurrencer på nettet er en god måde at deltage i konkurrencer. Det er legende let og spændende.

Forskellige slags konkurrencer

Vi har konkurrencer i alle slags kategorier såsom have, huset og bolig, fritid, køkken, elektronik, gavekort og oplevelser med mere. Der er uden tvivl noget, der nok skal falde i din smag, og heldigvis har vi ofte flere vindere per præmie. 

Deltag i alle vores konkurrencer, og vind lækre og værdifulde præmier. Du kan eksempelvis vinde havemaskiner, rejser, køkkenudstyr, elektronik og meget andet. Vi har både konkurrencer i vores magasin og på vores hjemmeside.   

Konkurrence i mange kategorier med flere vindere

Her finder du alle vores konkurrencer samt vindere. Konkurrencebetingelserne finder du på hver enkelt konkurrence. 

Deltag i en konkurrence ved at klikke dig ind på den enkelte konkurrence, hvor du kan læse mere om præmien, og se, hvordan du deltager.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Konkurrencer
KONKURRENCE: Vind den nye spændende bog fra forfatterne Christel Lund Russell, Estrid Haulrich, Lene Rønnest, Camilla Larsen og Cecilie...
Konkurrencer
KONKURRENCE: Vind bogen 'Slank. Plantemad fra mit grønne køkken' af Claus Dalby og bliv inspireret til en sundere livsstil.
Konkurrencer
KONKURRENCE: Vind et GreenRoom drivhus fra Willab Garden og se frem til mange dejlige stunder i dit drivhus.
Konkurrencer
KONKURRENCE: Vind et gavekort til Small Danish Hotels på en værdi af 1.500 kr.
Konkurrencer
Her kan du se vinderne af idenyts konkurrencer fra 2019.
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.