Gaveguide: Fars Dag

Alle fædre bør forkæles på Fars Dag - men hvad skal han have? Vi har samlet 15 bud på gaver til din far.

Af: Redaktionen, 27. maj 2015
 • Mænd & biler

  Hvad siger din far med sin bil - og hvad siger bilen om ham? Mænd og biler hører sammen, så vi er sikre på, at din far ville blive glad for denne bog: "Mænd & biler" af Christian Grau. Kan købes hos saxo.com til 299 kroner.

   

 • Lækkert skohorn

  Hjælp din far med at få skoene på! Skohorn med magnetisk ophæng - fås i flere forskellige farver. Længden måler 71,3 cm. 239 kroner fra Normann Copenhagen.

 • Til handymanden

  Giv en opgradering til din fars værktøjskasse med dette lækre målebånd i et etui af læder. Målebåndet måler op til 3 meter. 130 kroner fra Ørskov.

 • Lidt til barskabet

  Forkæl din far med en verdens bedste rom. Ron Zacapa 23 års Solera er en sød rom med et snert af vanilje. Set til 499 kroner hos mixmeister.dk.

 • Kreditkortholder

  Stilren og enkelt kortholder til din fars kreditkort. Denne er fra Georg Jensen og koster 219 kroner.

 • Hjælp far med at hjælpe mor

  Giv din far et kærligt skub ved at forære ham Danmarks mest støjsvage støvsuger: GL-80 In'genius fra Bosch. Prisen er 2890 kroner.

 • Tyvstart sommeren

  Forkæl din far med med en grill, så han kan tyvstarte sommeren. Denne transportable grill kan tages med på stranden eller i skoven. Prisen er 999 kroner fra Eva Solo.

 • Til gastromanden

  Er din far glad for at lave mad? Forkæl ham med denne luksus kniv fra Zwilling. Kniven måler 20 cm og koster ca. 750 kroner.

 • Klar til ølsmagning

  Med disse sjove glas er din far udstyret til at holde ølsmagning for sine venner. 269 kroner fra Sagaform.

 • Lidt mere til gastromanden

  En sifonflaske er en ideel gaveide til din far, hvis han går op i mad og altid har fokus på den sidste finish. ISI Professionel sifonflaske 1/2 liter, 745 kroner fra Molekymi.

 • Til fars vin

  Forlæng levetiden på vinen med denne "Blace Vacuum Pump" fra Menu. Prisen er 199 kroner.

 • Hvis din far virkelig skal forkæles...

  Gør sommerens havearbejde lettere for din far ved at forkæles ham med en robotplæneklipper. Denne "Autoclip 223" fra Stiga koster 9995 kroner.

   

 • Ølabonnement

  Forkæl din far med et ølabonnement fra Boxbeers. Med dette abonnement får han leveret en kasse med nye øloverraskelser måneds- eller kvartalvis. Pris fra 169 kroner.

 • Naturlig røg

  Med en håndholdt madryger har din far mulighed for nemt at give maden prikken over i'et. Brug den til eksempelvis østers, marens eller fisk. Denne hedder "The Smoking Gun" fra PolyScience. Prisen er 649 kroner og kan købes hos Molekymi.

 • Det bedste til gør-det-selv-manden

  Er din far en gør-det-selv-mand, som nyder at ordne tingene selv? Denne Akku Slagboremaskine "PSB 18 V Li-Ion" fra Bosch er en af de bedste af sin art. Set til 1399 kroner i Silvan.

Se alt indhold
27. maj 2015 Redaktionen
Mere om Øvrigt

Derfor kommer der flere storke i år

2020 kan blive det bedste år i et kvart århundrede for den hvide stork i Danmark. En eksplosion i antallet af storkepar i Holland og Tyskland har sendt rekordstore antal mod nord til Danmark, hvor storkene leder efter egnede lokaliteter med føde til en hel sommer.

Dit aflagte affald dræber dyr

Hvert år dør dyr på grund af affald i naturen. Og selv om de fleste af os mener, at det er meget forkert at smide affald i naturen, ligger...

Pas på! Netbutikker sælger usikre beskyttelsesmasker

Stadig flere danskere efterspørger beskyttelsesmasker til at beskytte sig mod coronavirus, når de færdes i det offentlige rum. Men mange af...

Coronakrise: Flere henvender sig om dyr i nød

Dette forår har dyreunger givet ekstra travlhed i Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812. Coronakrisen har gjort, at flere danskere har været ude i naturen, og det kan ses i antallet af opkald til 1812.

Pas på: Disse hånddesinfektionsprodukter tilbagekaldes

Miljøstyrelsen tilbagekalder disse hånddesinfektionsprodukter, da virksomheden ikke har fremsendt dokumentation for, at produktet har en...

Corona: Sådan undgår du smitte i bilen

Vi har efterhånden vænnet os til at holde god håndhygiejne, når vi handler, færdes med offentlig transport eller befinder os på vores...

Allergisk? Nu kan du se, om du bliver syg 5 dage frem i tid

Nu bliver det lettere for danske pollenallergikere at planlægge deres hverdag og tilrettelægge deres behandling. En ny app kan nemlig præsentere en femdøgnprognose for pollen.

Populær dansk attraktion på randen af konkurs

Coronakrisen har lukket meget af Danmark ned - blandt andet forlystelsesparker og oplevelsessteder er i øjeblik lukket for at nedsætte...

Overraskende: Corona udrydder anden sygdom

Coronavirus har lukket det meste af danmark ned. Og selvom det har mange negative konsekvenser for samfundet og økonomien, så er der heldigv...

To designklassikere vender tilbage

Den originale blomstervandkande og ostehøvl af Peter Holmblad kommer tilbage på markedet.

Sådan forbereder du bilen til efteråret

En ny årstid er over os, og det betyder regn, blæst og glatte veje. Med ekspertens fire manøvrer sikrer du, at din bil har de optimale...

10 gaver til mors dag, som hun vil sætte pris på

Det er snart Mors Dag - Vis hende, at hun er værdsat, ved at give en personlig gave. Vi giver dig 10 ideer, som ikke koster noget, men som...

Derfor bliver dine fingre hvide af kulden

Mange har sikkert oplevet det. Som vinteren banker på, og det bliver koldere udenfor, får fingrene pludselig en anden farve i kulden. Men hvorfor er det nu? Og er det farligt? Læs videre og find svaret.

Pas på! Disse farlige bolde er solgt i danske butikker

Har ud købt en plastikbold til haven eller stranden bør du læse med her. En test af plastikbolde foretaget af Forbrugerrådet Tænk Kemi...

Her er de 4 kosttilskud eksperterne selv tager

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud, og om vi overhovedet har brug for dem. Læs her hvilke kosttilskud forskerne...