Gaveguide: Fars Dag

Alle fædre bør forkæles på Fars Dag - men hvad skal han have? Vi har samlet 15 bud på gaver til din far.

 • Mænd & biler

  Hvad siger din far med sin bil - og hvad siger bilen om ham? Mænd og biler hører sammen, så vi er sikre på, at din far ville blive glad for denne bog: "Mænd & biler" af Christian Grau. Kan købes hos saxo.com til 299 kroner.

   

 • Lækkert skohorn

  Hjælp din far med at få skoene på! Skohorn med magnetisk ophæng - fås i flere forskellige farver. Længden måler 71,3 cm. 239 kroner fra Normann Copenhagen.

 • Til handymanden

  Giv en opgradering til din fars værktøjskasse med dette lækre målebånd i et etui af læder. Målebåndet måler op til 3 meter. 130 kroner fra Ørskov.

 • Lidt til barskabet

  Forkæl din far med en verdens bedste rom. Ron Zacapa 23 års Solera er en sød rom med et snert af vanilje. Set til 499 kroner hos mixmeister.dk.

 • Kreditkortholder

  Stilren og enkelt kortholder til din fars kreditkort. Denne er fra Georg Jensen og koster 219 kroner.

 • Hjælp far med at hjælpe mor

  Giv din far et kærligt skub ved at forære ham Danmarks mest støjsvage støvsuger: GL-80 In'genius fra Bosch. Prisen er 2890 kroner.

 • Tyvstart sommeren

  Forkæl din far med med en grill, så han kan tyvstarte sommeren. Denne transportable grill kan tages med på stranden eller i skoven. Prisen er 999 kroner fra Eva Solo.

 • Til gastromanden

  Er din far glad for at lave mad? Forkæl ham med denne luksus kniv fra Zwilling. Kniven måler 20 cm og koster ca. 750 kroner.

 • Klar til ølsmagning

  Med disse sjove glas er din far udstyret til at holde ølsmagning for sine venner. 269 kroner fra Sagaform.

 • Lidt mere til gastromanden

  En sifonflaske er en ideel gaveide til din far, hvis han går op i mad og altid har fokus på den sidste finish. ISI Professionel sifonflaske 1/2 liter, 745 kroner fra Molekymi.

 • Til fars vin

  Forlæng levetiden på vinen med denne "Blace Vacuum Pump" fra Menu. Prisen er 199 kroner.

 • Hvis din far virkelig skal forkæles...

  Gør sommerens havearbejde lettere for din far ved at forkæles ham med en robotplæneklipper. Denne "Autoclip 223" fra Stiga koster 9995 kroner.

   

 • Ølabonnement

  Forkæl din far med et ølabonnement fra Boxbeers. Med dette abonnement får han leveret en kasse med nye øloverraskelser måneds- eller kvartalvis. Pris fra 169 kroner.

 • Naturlig røg

  Med en håndholdt madryger har din far mulighed for nemt at give maden prikken over i'et. Brug den til eksempelvis østers, marens eller fisk. Denne hedder "The Smoking Gun" fra PolyScience. Prisen er 649 kroner og kan købes hos Molekymi.

 • Det bedste til gør-det-selv-manden

  Er din far en gør-det-selv-mand, som nyder at ordne tingene selv? Denne Akku Slagboremaskine "PSB 18 V Li-Ion" fra Bosch er en af de bedste af sin art. Set til 1399 kroner i Silvan.

Se alt indhold
27. maj 2015
Mere om Øvrigt

Danmark lukker ned - hvad skal du bruge tiden på?

På grund af faren for at blive smittet med coronavirus er Danmark ved at lukke ned. Mange arbejdspladser har givet deres ansatte besked på at blive hjemme og eventuelt arbejde hjemmefra. Uddannelsessteder og daginstitutioner er også lukket, så du skal sandsynligvis bruge de næste 14 dage derhjemme sammen med din familie. Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du får tiden til at gå.

To designklassikere vender tilbage

Den originale blomstervandkande og ostehøvl af Peter Holmblad kommer tilbage på markedet.

Sådan forbereder du bilen til efteråret

En ny årstid er over os, og det betyder regn, blæst og glatte veje. Med ekspertens fire manøvrer sikrer du, at din bil har de optimale...

10 gaver til mors dag, som hun vil sætte pris på

Det er snart Mors Dag - Vis hende, at hun er værdsat, ved at give en personlig gave. Vi giver dig 10 ideer, som ikke koster noget, men som hun garanteret bliver glad for!

Derfor bliver dine fingre hvide af kulden

Mange har sikkert oplevet det. Som vinteren banker på, og det bliver koldere udenfor, får fingrene pludselig en anden farve i kulden. Men...

Pas på! Disse farlige bolde er solgt i danske butikker

Har ud købt en plastikbold til haven eller stranden bør du læse med her. En test af plastikbolde foretaget af Forbrugerrådet Tænk Kemi...

Her er de 4 kosttilskud eksperterne selv tager

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud, og om vi overhovedet har brug for dem. Læs her hvilke kosttilskud forskerne selv tager, og find ud af om det er nødvendigt for dig at tage kosttilskud. 

Se dit hjem fra en helt ny vinkel med nye skråfotos

Nu kan du se dit hjem fra en helt ny vinkel! I sidste uge gjorde Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet nemlig 1,3 millioner skråfotos...

Er det farligt at bade lige efter jeg har spist?

Du skal vente en halv time med at bade efter du har spist. Den myte har de fleste af os fået at vide som barn, og siger det videre til...

Tørken ødelægger badevandet

Selvom vi nyder fantastisk sommervejr, så har det flere steder i landet kedelige konsekvenser for badevandet. Det er derfor ikke sikkert, at din næste strandtur indebærer en dukkert. 

Video: Kend forskel på dine nøgler med dette geniale trick

Er du træt af ikke at kunne kende forskel på dine nøgler? Vi har et simpelt – men genialt – tip, du ikke vil gå glip af!

Sådan får du dine gæster til at tro, at dit rodede hjem er rent

Arbejde, indkøb, tøjvask, rengøring af køkken og badeværelse, støvsugning, madlavning og så videre. Det kan være svært at nå det hele og...

4 grunde til at du ALDRIG bør springe morgenmaden over

Hvis du har tendens til at springe morgenmaden over, kan det være en god ide at læse med. Undersøgelser viser nemlig, at det kan være direkte usundt for dit helbred at starte dagen uden lidt mad i maven.

5 sundhedsmæssige fordele ved at tage kolde bade

Bliv fascineret over disse 5 fantastiske sundhedsmæssige fordele ved at udsætte din krop for iskoldt vand!

Simpelt trick kan hjælpe dig med at falde i søvn

Det kan være rigtig frustrerende at ligge lysvågen en sen aften – især hvis du skal tidligt op næste morgen. Men heldigvis er hjælpen nær!...