Rigeligt hvidløg – og rejer
Gambas al ajillo (Rejer i Hvidløg)
1 stor pose rå tigerrejer
1 bundt bredbladet persille
Tørret chili efter smag
ca. 20 fed hvidløg
2 dl olivenolie
Evt. en klump smør
Sådan gør du
Varm olien op i en pande, til den er meget varm. Kom hvidløgene ved, og steg dem et øjeblik, til de lige begynder at tage lidt farve. Kom tørrede chiliflager ved og derpå rejerne, som steges, til de er smukt lyserøde. Kom persillen ved, og sving evt. en lille klump smør i til sidst. Smag til med salt, og servér dine Rejer i Hvidløg øjeblikkeligt, mens den er rygende varm.
Godt brød til at svuppe hvidløgsolien op med er nødvendigt. Og spandevis af kold hvidvin.
Spise med Price sæson 2 af Adam og James Price, Lindhardt og Ringhof, 176 sider, 300 kroner.