Denne artikel er sponsoreret

Så nemt er det at spartle en væg med rullespartel

Indendørs

Det er blevet meget lettere at spartle en væg glat, og det er ikke længere et arbejde, man behøver at hyre en professionel maler til at lave. Se, hvordan du gør her

Nu kan spartlen bare rulles på med en malerulle, og det er nemt at opnå et flot resultat med en glat og jævn overflade.
Nu kan spartlen bare rulles på med en malerulle, og det er nemt at opnå et flot resultat med en glat og jævn overflade.

Nu er det slut med at stå i timevis og spartle spartelmasse på dine ujævne vægge.

DYRUP Rullespartel er en spartelmasse, der påføres med rulle, hvilket gør påføringen meget nem. Det er en allround spartelmasse, der kan anvendes steder, hvor der kun behøves 1-2 mm lag til at få en pæn jævn væg - f.eks. som forberedelse til beklædning med glasfilt, eller hvor gammelt glasvæv skal fyldes ud. DYRUP Rullespartel kan også anvendes til fuldspartling af gipsplader og på gipspladesamlinger. 

Se i videoen her, hvordan du nemt påfører rullespartel på dine vægge

Forarbejde

Klargør underlaget ved at fjerne søm, skruer og løstsiddende materiale samt spartle huller og gipspladesamlinger. Beskyt kanter og fodlister med tape.

Påføring

Fugt rullen med vand og arbejd spartelmassen godt ind i den. Fordel spartelmassen jævnt i den ønskede lagtykkelse. Anvend en minirulle langs kanter.

Tip: Anvend en ergospartel til at glatte spartelmassen med. Hold spartlen så plant med væggen som muligt for at få den glatteste overflade og dermed mindre slibearbejde.

Slibning

Efter tørring slibes overfladen let, så den fremstår glat og ensartet.


DYRUP Rullespartel

  • Spartelmasse til rullepåføring
  • Nem at fordele og efterglatte
6. juni 2016
Mere om Indendørs

Maling af laminat - kan det lade sig gøre?

Indendørs En læser har et ældre køkken med låger af plastlimanat og vil gerne give den en ny farve? Vores ekspert svarer på, om det kan lade sig gøre. 

Male loft - tips fra professionelle til maling af loft

Indendørs Når du skal male loft, er det vigtigt, at du har styr på teknikken og har udstyret I orden. Her er gode tips og tricks fra en malermester.

5 ting du aldrig skal gøre når du maler dit hjem

Indendørs Læs med her og få 5 råd til, hvad du IKKE skal gøre, når du maler dit hjem.

Fjern gammel maling

Indendørs Rigtig vedligehold af dit træværk på kommoden, vinduet, lågen, dørkarmen, hegnet eller lignende forlænger levetiden, og når du griber opgaven rigtigt an, bliver resultatet meget flottere. 

Loftet blev sprøjtemalet på en weekend

Indendørs Nymalede lofter giver boligen et pift, men det er besværligt med stiger og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Derfor lød muligheden for at...

Sådan bruger du malertape mest hensigtsmæssigt

Indendørs Malertape er uundværligt, hvis du vil male lige kanter. Det kræver dog, at du følger nogle enkle regler. Læs om reglerne her, og se også...

Brug farver til at skabe stemning i dit hjem

Indendørs Det er utroligt, hvad farver kan gøre af forskel for et rum, hele boligen - eller dig selv. Farverne bestemmer stemningen, men lys og mørke påvirker også. 

Sådan maler du dine møbler

Indendørs Malerester i stærke farver kan bruges til at male din møbler - giv stolen nyt betræk eller sæt tapet i skabet - få alle de gode tips til...