Få alle de bedste malertips 

Skal du have malet boligen? Eller måske skal du have malet udendørs? Så finder du her alle de bedste tips til, hvordan du bedst kommer i gang med projektet. Måske skal hele huset males, eller måske vil du bare gerne oliebehandle noget træ med et smukt, godt og holdbart resultat. Du finder her alle de bedste tips til, hvordan du skal komme i gang, hvis du gerne vil male.

Sådan får du den flotteste facade

Du får også en masse god råd til, hvordan du kommer i gang med at male facaden på dit hus. I dette arbejde skal du blandt andet tænke over, om der er tale om en nypudset facade, om facaden tidligere er malet, eller om du har en murstensfacade. 

Forbered træværket på skiftende klima

Det kan også være, du er på jagt efter information om, hvordan man forbereder træværket på klimaudfordringerne. Træ er nemlig et levende materiale, der hurtigt og nemt kan ødelægges af råd, svamp og fugt. Med klimaændringer, hvor der pludselig er mere regn og mere fugt efterfulgt af lange tørkeperioder, skal du sørge for at beskytte træværket med en god træbeskyttelse. 

Find det rigtige værktøj

Når du eksempelvis skal give træbeskyttelse, kan du vælge mellem pensel, rulle og malersprøjte. Vurdér først, hvad det er for et stykke arbejde, der skal udføres og males. Hvis det er et større område, så kan det måske godt svare sig at gøre brug af en malersprøjte. Det kan i andre tilfælde være langt hurtigere at bruge en almindelig malerrulle eller malerpensel. 

Hvis du gør brug af en malersprøjte, så anbefales det, at du altid husker at dække dig godt til. På den måde sikrer du, at du ikke får maling på hænder eller i ansigtet. Det er også en god idé at bruge en støvmaske, så du ikke indånder partikler af maling, som hænger i luften. Husk også altid at læse sikkerhedsforskrifterne, der står bag på de produkter, du bruger. 

Du finder her de bedste råd til, hvilke materialer du skal købe, hvis du gerne vil være sikker på at bruge miljømærkede malerprodukter. 

Læs mere Gem
Sortér efter:
Malertips
Se, hvilken vægmaling der er pengene værd – og hvilken maling du skal holde dig fra, om du så fik den foræret! Magasinet Gør Det Selv har...
Malertips
En helt ny undersøgelse viser, at du gør klogt i at tage et åndedrætsværn på, når du arbejder med visse typer af kemiske gør-det-selv-prod...
Malertips
Er du i tvivl om, hvad du bør stille op med maling-rester? Vi giver dig en oversigt over, hvordan du bedst skaffer dig af med overskydende...
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.