Herunder finder du nogle af landets mest inspirerende kataloger til badeværelset. Få inspiration til nye design og effektive løsninger. Alle kataloger er sponsoreret.

Læs mere Gem
Sortér efter:

Unidrain

Se video
Stilsikkert design til dit badeværelse. Unidrains gulvafløb er en elegant og funktionel løsning til bruseniche og vådrum.
Få inspiration til at skabe den perfekte følelse på badeværelset.
Se Gustavbergs produktsortiment med målskitser, som gør det enkelt at vælge det rigtige produkt til dit badeværelse (det er også ret...
Vi tænker i designhelheder og sammenhængende stiluniverser, som rummer alle muligheder for at skabe en personlig og original indretningsst...

hansgrohe - Meet the Beauty of Water

Se video
Med hansgrohes produkter får du armaturer og brusere til hele familien. Fremstillet med fokus på bæredygtighed, design og kvalitet.
Ifö tager udgangspunkt i den skandinaviske naturs farver og kontraster og har skabt et tidløst og funktionelt design.
Badeværelset er dit personlige frirum, og ingen skaber det bedre end dig. Med Dansani gør du det nemt at indrette løsninger, der passer...
Nye, innovative løsninger til badeværelset. Se alle de spændende nyheder her.
Der er rigtig mange gode grunde til at vælg en sauna fra Tylö. Få inspiration til netop den løsning, der passer til dig.

Grohe

Se video
Design, der passer til din stil. Fra armaturer og brusesystemer til showertoiletter og sanitetskeramik.
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.