Denne artikel er sponsoreret

Her kan du komme tæt på verdens sødeste dyr

Drømmer du om at klappe en elefant eller se orangutanger kravle rundt om ørene på dig. I Sydøstasien kan du rent faktisk komme helt tæt på fascinerede dyr i deres naturlige omgivelser. 

Sydøstasien har nogle af de sødeste og mest fascinerende dyr i verden. Tag til Thailand, Filippinerne, Singapore eller Borneo og oplev de store og små dyr helt tæt på i deres naturlige omgivelser. Du kan på Atlantisrejser.dk finde de bedste priser på både fly og hotel til de Sydøstasiatiske destinationer. HolidayEasy flyver eksklusivt med Singapore Airlines, der er kåret som verdens bedste flyselskab - så drømmerejsen starter godt.

Klap elefanter i Thailand

Den asiatiske elefant, der er en af verdens største pattedyr, har en ret god hukommelse og kan genkendte op til 100 ord. På forskellige centre i Thailand kan besøgende få lov at klappe, fodre og lufte elefanterne. Fordi de kan huske, kan man mennesker komme helt tæt på, uden at de bliver bange. Sørg for at besøge et reservat som Phang Nga Elephant Park i Sydthailand, som tager sig godt af elefanterne, og ikke kun bruger dem til at tjene penge.

I det sydlige Thailand lever der også søde, syngende gibbonaber og lyserøde albinodelfiner. Se hvor du kan bo i det sydlige Thailand tæt på både elefanter og gibbonaber og få den bedste pris på rejsen hos Atlantisrejser.dk.

Hils på orangutanger på Borneo

På Borneo lever de intelligente orangutanger, der er det dyr i verden, der er tættest beslægtet med mennesker. Som turist kan man besøge orangutangerne på et rehabiliteringcenter, som arbejder for at forbedre levevilkårene for de truede dyr. Her kan gæster komme helt tæt på de store menneskeaber uden hegn, se med når de bliver fodret og opleve, hvordan de driller hinanden som mennesker. 

På den tropiske ø findes der også krokodiller, næseaber, elefanter og hundredevis af farverige fugle. Få mere inspiration og find hoteller tæt på orangutangerne her. 

Se spøgelsesaber i Filippinerne

Filippinske tarsier kaldes også spøgelsesaber og er en af de mindste og sødeste aber i verden. Aberne, som findes på øen Bohol, bliver kun 9-16 cm og ser sjove ud med deres gigantiske øjne og lange haler. Hvis du synes, aben ser lidt bekendt ud, er det formentlig fordi Steven Spielbergs berømte E.T-figur er inspireret af tarsierne. Turister kan se aberne i reservater som Tarsier Sanctuary, som har fokus på at redde tasierne.

I Filippinerne findes desuden de gigantiske hvalhajer, der kan blive op til 12 meter lange og 40 tons tunge. Der er størst chance for at se hvalhajen fra februar til maj. Find drømmerejsen til Filippinerne hos Atlantisrejser her.

Oplev en af verdens største zoo i Singapore

Singapore Zoo er indrettet på en måde, så dyrene ikke er i bure, men i åbne arealer med fordybninger og hegn af træ. Så selvom dyrene ikke er i deres naturlige habitat, giver det en illusion af at være tæt på dyrene, og parken er flere gange kåret som den bedste zoo i verden. Her lever både orangutanger, søkøer og pandaer, og besøgende kan være med til at fodre dyrene og opleve, hvordan parken er med til at hjælpe truede dyrearter i hele verden. Singapore Zoo er et must for alle, der elsker dyr og planter. Find den bedste rejse til Singapore med et hotel tæt på zoo her.

Kunne du tænke dig at opleve elefanter, orangutanger og pandaer helt tæt på? Bliv inspireret og find drømmerejsen i Sydøstasien på Atlantisrejser.dk.

29. november 2016
Mere om Øvrige kæledyr

Sådan giver du kaninen et godt liv, når børnene har mistet interess...

En kanin er et dejligt kæledyr for børn, men det sker, at de mister interessen. Her er et par gode råd til, hvordan du alligevel giver kaninen et godt liv. 

Sådan bygger du dit gamle legehus om til et kaninhus

Kaniner bor ofte i et bur i haven, et bur i huset eller som fritgående kanin i huset på linje med hund og kat. Men har du overvejet at lade...

4 kaninracer med de smukkeste pletter

Overvejer du at forøge familien med en sød, plettet kælekanin? Eller vil du måske bare gerne vide mere om plettede kaninracer? Se 4 smukke...

Alt hvad du bør vide om kaniner og vand

Det er vigtigt at din kanin får tilstrækkeligt med vand for at kunne optage sit foder optimalt. 

Er det en god ide med en kanin til små børn?

Er du i tvivl om, hvorvidt en kanin er det rette kæledyr for dit barn? Eller er du i tvivl om, hvorvidt dit barn er gammel nok til at håndte...

Skal kaninen være ude eller inde til vinter?

Nu falder temperaturen, og spørgsmålet går på om kaninen skal være inde eller ude gennem vinteren. Læs her fordele og ulemper ved begge...

Derfor bør du aldrig bade din kanin

Du har måske set søde og sjove videoer af kaniner, der får et bad, og du tænker måske, at du selv vil glæde din kanin med lidt pjasketid, men lad for guds skyld være! Læs her hvorfor.

Pas på kaninen i sommervarmen

Skal din kanin med ud og køre i bilen på en varm sommerdag, så er der en række ting du bør sætte dig ind i først.

Det skal du vide før du sætter kaninen sammen med din hund eller...

Kaniner kan let komme til skade, hvis de bliver sat sammen med hunde eller katte. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler.

Er du og din kanin klar til at kulden sætter ind?

Vi er nu nået ind i den tid, hvor temperaturen er begyndt at falde og risikoen for frost øges. Få her 4 gode råd, der gør jer vinterklar!

2 ting du SKAL vide før du køber bur til din udekanin

Det kan være noget af en jungle at skulle anskaffe sig det første kaninbur. For hvad pokker skal man vælge? Og hvad skal man være opmærksom...

Pas på din kanins sarte mave

Problemer med fordøjelsen er en af de hyppigste dødsårsager hos kaniner, men med den rette kost kan du sikre dig glade og friske kaniner.

Dette skal du vide om foderskåle til din kanin

Hvor svært kan det være, tænker du måske. En foderskål er vel en foderskål? Men helt så enkelt er det ikke.

Sådan indretter du buret til din undulat bedst

Som undulatejer skal du være opmærksom på farer, når du indretter buret. Det er nemlig ikke altid det oplagte valg, der er bedst.

Sundhedstjek din kanin inden det bliver koldt

En rask kanin, har ikke noget problem med at klare kulden vinteren igennem, men en syg kanin bukker let under for kulde. Derfor er det en...