DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan sikrer du dig selv og dit kæledyr med en dyreforsikring

Undgå ubehagelige oplevelser, med en kæledyrsforsikring. Den bedste måde at sikre din økonomi og dit kæledyrs velvære.

Er du den lykkelige ejer af et kæledyr? Så ved du højt sandsynligt også hvor hurtigt en dyrlægeregning løber op. Kæledyr kan nemt komme til skade eller blive syge, og kræve et besøg hos dyrlægen.

Det er ofte en dyr affære, og sjældent en planlagt udgift i budgettet. Det betyder desværre også, at kæledyrsejere i nogle tilfælde ender med ikke at have råd til at få behandlet kæledyret, og at aflivning derfor ender med at være den eneste udvej.

Du kan dog sikre dig selv mod at stå i den situation, ved at tegne en dyreforsikring. Det er den bedste måde hvorpå du kan sikre dit kæledyrs velvære. I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til sin hund, men den dækker ikke over sygdom og skader, som nogle er tilbøjelige til at tro.

Med en dyreforsikring derimod kan du sikre, at dit kæledyr kan få den bedste og nødvendige behandling i tilfælde af sygdom eller skade. Ved at forsikre dit kæledyr, undgår du at skulle bekymre dig om behandlinger og store dyrlægeregninger.

idenyt-Forsikring

Vores misson er at gøre villalivet lettere for vores mange trofaste læsere. Derfor udvider vi nu vores tilbud med udvalgte forsikringer med landets bedste dækninger til absolut konkurrencedygtige priser. Første skud på stammen er dyreforsikringer (hund, kat og gnavere).

Hvordan

Det er lykkes os gennem et eksklusivt samarbejde med Dyreforsikring Danmark som ejes af ETU Forsikring A/S i Danmark. Derfor kan vi tilbyde landets bedste dyreforsikringer med 15% introduktionsrabat - og uden egenbetaling ved skade!

Om Dyreforsikring Danmark

Vi hjælper dig med at træffe dit valg. Med en forsikring i Dyreforsikring Danmark kan du koncentrere dig om glæden ved dit kæledyr. Vi ved, at forsikring kan være svært at overskue. Derfor har vi gjort det enkelt – og skabt forsikringer uden overraskelser. Med vores forsikringer får du alle de dækninger, du som kæledyrsejer kan få brug for.

Super enkelt – beregn selv

Benyt beregningsskemaerne for din hund, kat eller gnaver her. Indtast dine oplysninger og se straks præmie og dækning.

På vegne af idenyt og Dyreforsikring Danmark (ETU Forsikring A/S).

30. oktober 2018
Mere om Kæledyrsforsikringer