Beregn forsikringspris på din kanin eller gnaver

idenyts misson er at gøre villalivet lettere for vores mange trofaste læsere. Derfor udvider vi nu vores tilbud med udvalgte forsikringer med landets bedste dækninger til absolut konkurrencedygtige priser. Første skud på stammen er dyreforsikringer – herunder hund, kat og gnavere.

Kun med idenyt - 15% rabat og ingen egenbetaling

Det er lykkes os gennem et eksklusivt samarbejde med Dyreforsikring Danmark som ejes af ETU Forsikring A/S i Danmark. Derfor kan vi tilbyde landets bedste dyreforsikringer med 15% introduktionsrabat samt ingen egenbetaling.

Om Dyreforsikring Danmark

Vi hjælper dig med at træffe dit valg. Med en forsikring i Dyreforsikring Danmark kan du koncentrere dig om glæden ved dit kæledyr.

Vi ved, at forsikring kan være svært at overskue. Derfor har vi gjort det enkelt – og skabt forsikringer uden overraskelser. Med vores forsikringer får du alle de dækninger, du som kæledyrsejer kan få brug for.

Super enkelt – beregn selv

Benyt beregningsskemaet herunder. Indtast dine oplysninger og se straks præmie og dækning. På vegne af idenyt og Dyreforsikring Danmark (ETU Forsikring A/S).

30. oktober 2018
Mere om Kæledyrsforsikringer
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan sikrer du dig selv og dit kæledyr med en dyreforsikring

Undgå ubehagelige oplevelser, med en kæledyrsforsikring. Den bedste måde at sikre din økonomi og dit kæledyrs velvære.